Genetic AnalysisGenetic Analysis AS (GA) har som mål å være en leder innen molekylær diagnostikk av sykdommer relatert til ubalanser i buken. Ved å benytte DNA-baserte GA-kart™ array-teknologi, er profiler av en pasients mageflora raskt generert og kan relateres til forskjellige helsetilstander.

Nicarnia AviationNicarnica Aviation AS er et selskap som spesialiserer seg på infrarøde og ultrafiolette fjernmålingsløsninger. Nicarnica er spesialister i påvisning av vulkansk aske fra bakkebaserte og luftbårne sensorer og er i stand til å tilby en rekke løsninger knyttet til vulkanfarer.

sea-lixSea-Lix AS utvikler en toveis kontraroterende tvilling turbinteknologi, egnet for applikasjoner i tidevannsscenarier, samt for applikasjoner i det konvensjonelle vannkraftmarkedet.

asioAsio fremstiller og selger digitale læringsressurser og spill.
SYNQ AS skal koble mobile øyeblikk med markedsledere innen media og underholdning. Vår plattform lar utgivere søke gjennom lesernes filmrull, basert på tid og sted. Kun eksistensen av videoen blir avslørt, mens bidragsyteren forblir anonym. Alle utgivere i verden er en potensiell kunde, og vil ha nytte av å bruke høyst relevant videoinnhold for å engasjere sitt publikum.